Een ketel van agitatie – tegen “Alles op tafel!”

een-ketel-van-agitatie-–-tegen-“alles-op-tafel!”

07-10-21 11: 18: 00,

Dit commentaar, of beter gezegd: dit verslag van Klaus Hartmann over de agitatie die in de gezaghebbende media gemeengoed is geworden, brengt mij ertoe een verzoek te doen aan de lezers van NachDenkSeiten. Het gaat niet goed met het democratisch debat en dus ook niet met de democratie zelf. Daarom de suggestie om over deze gebeurtenissen te praten met uw vrienden en familieleden. Wanneer de media zich gedragen zoals in het commentaar van Klaus Hartmann en wanneer video’s en andere kritische teksten worden gewist en dit systematisch en met overheidsgeld gebeurt, dan zijn opvoeding en verzet dringend geboden. Zie in dit verband ook het artikel Corona-kritiek: Goede kunstenaars, slechte kunstenaars (nachdenkseiten.de) van Tobias Riegel. Albrecht Müller.
En nog één ding vooraf: Vergeef ons dat wij u in deze tijden veel materiaal verschaffen. Gebruik wat je werk helpt als een vermenigvuldiger. En hier is de tekst:

Een ketel vol agitatie – tegen “Alles op tafel!”

Door Klaus Hartmann

Er is één ding dat de over 100 acteurs,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: