Juan O Savin over China’s onbeperkte oorlog met Amerika

juan-o-savin-over-china’s-onbeperkte-oorlog-met-amerika

07-10-21 05: 57: 00,

Juan O Savin sluit zich aan bij James Grundvig op American Media Periscope met wat vitale informatie kan zijn over onze huidige situatie en op handen zijnde toekomst, evenals vele interessante weetjes onderweg.

Hij spreekt over de infiltratie van de Amerikaanse federale regering door inlichtingendiensten die zijn opgeleid in faciliteiten zoals Camp Peary, dat bekend staat als “The Farm”. Hij verwijst naar de exponenten van deze subversie als “Farm producten” en “corn”. Hij zegt dat Barack Obama, zijn “moeder” en haar beide ouders voorbeelden van maïs zijn.

Juan vertelt ons dat toen de Sovjets massasurveillance deden op de telefoongesprekken van Amerikanen, zij ontdekten dat 80% van wat Amerikanen bespraken betrekking had op dingen die zij hadden gezien en gehoord van de Mainstream Media (entertainment en nieuws). Ze realiseerden zich dus dat de manier om invloed te krijgen op Amerikanen was via de Mainstream Media,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: