Luchtmacht-arts VS-leger waarschuwt piloten voor “plotse hartdood” na geninjectie

luchtmacht-arts-vs-leger-waarschuwt-piloten-voor-“plotse-hartdood”-na-geninjectie

07-10-21 02:34:00, © Spc. Mitchell Murph/US Army Onlangs heeft een luchtmacht-arts van het Amerikaanse leger, luitenant-kolonel Theresa Long, gewaarschuwd voor het risico van Covid-19 bij militaire piloten, schrijft het nieuwsportaal Americanmilitarynews.com.

Washingtontimes.com bericht hier ook over. In een beëdigde verklaring heeft de arts duidelijk gemaakt dat de piloten een hoog risico liepen op een hartspierontsteking (myocarditis) met “plotse hartdood”. Long was verantwoordelijk voor het certificeren van de vliegwaardigheid van 4000 piloten bij de 1st Aviation Brigade in Alabama.

“Vanwege de munitie die onze vliegtuigbemanningen vervoeren, alsmede de operationele gebieden boven bevolkte gebieden, is plotselinge hartdood een uitzonderlijk hoog risico voor de bemanningen zelf, alsmede voor anderen,” zo wordt Long geciteerd door American Military News.

De luchtmacht-arts legde haar verklaring ook af in het kader van de Military Whistleblower Protection Act als onderdeel van een lopende federale rechtszaak tegen de inentingsvoorschriften van het leger.

In mei erkende het Center for Disease Control and Prevention (CDC) het risico van hartinfecties, zoals myocarditis en pericarditis, in verband met de twee Covid-“vaccins” die door Pfizer en Moderna worden gemaakt. De CDC-website blijft waarschuwen voor myocarditis en pericarditis als mogelijke bijwerking van de twee gen-stoffen, vooral bij adolescente mannen en jonge volwassenen.

“Complicaties van myocarditis omvatten verwijde cardiomyopathie, hartritmestoornissen, plotselinge hartdood,” zei Long.

Ze deelde ook een evaluatie mee, die eerder werd gerapporteerd door het National Center for Biotechnology Information, U.S. National Library of Medicine, waarin staat dat het sterftecijfer op lange termijn voor myocarditis “tot 20% bedraagt na 1 jaar en 50% na 5 jaar.”

Long is niet de enige militair die zich tegen het vaccin heeft uitgesproken. Begin september, diende een legerofficier een ontslagbrief in waarin hij zijn beklag deed over het vaccinregime van het leger en wat hij de “marxistische machtsovername van het leger” noemde.

Vorige week had een commandant van de marine in actieve dienst zich ook kritisch uitgelaten over de gen-serums. Er zijn meer studies nodig voordat het hele korps in een experimentele testgroep wordt veranderd, zei hij.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers slaan alarm: “Er bestaat niet zoiets als een dodelijk virus”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: