Pfizer Execs Waarschuwen Personeel: Vertel het publiek niet over het gebruik van foetale cellen voor het testen van vaccins

pfizer-execs-waarschuwen-personeel:-vertel-het-publiek-niet-over-het-gebruik-van-foetale-cellen-voor-het-testen-van-vaccins

07-10-21 04: 21: 00,

Project Veritas heeft woensdag de vijfde video uitgebracht in zijn COVID-onderzoeksreeks naar vaccins, met een interview met Pfizer-insider, Melissa Strickler. Strickler deelde interne e-mails van leidinggevenden van het bedrijf die het personeel vertelden geheimzinnig te doen over het gebruik van menselijk foetaal weefsel in laboratoriumtests van Pfizer’s COVID-vaccin.

The Defender heeft te maken met censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Hoogtepunten:

Vanessa Gelman, Pfizer Senior Director of Worldwide Research: “Vanuit het perspectief van bedrijfszaken willen we voorkomen dat de informatie over foetale cellen rondzweeft … Het risico om dit nu te communiceren weegt op tegen elk potentieel voordeel dat we zouden kunnen zien, vooral met algemene leden van het publiek die deze informatie zouden kunnen nemen en gebruiken op manieren die we misschien niet willen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: