Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruik geaborteerde foetuscellen verborgen

pfizer-klokkenluider:-directeuren-hielden-gebruik-geaborteerde-foetuscellen-verborgen

07-10-21 08:24:25,

—————————————————————————————————————————————–

Vice-directeur: Vaticaan heeft bevestigd dat onze vaccins ontwikkeld met abortuscellen acceptabel zijn

—————————————————————————————————————————————–

Project Veritas haalt in de meest recente video waarin het corona-vax bedrog wordt exposed Melissa Strickler voor de camera, klokkenluider bij Pfizer. Zij kwam in een database emails van de top executives van het bedrijf tegen waarin werd afgesproken dat informatie over het gebruik van de cellen van geaborteerde foetussen bij de ontwikkeling van de Covid ‘vaccins’ verborgen moest worden gehouden. Strickler vreest dat deze cellen ook in de definitieve vaccins zijn gebruikt.

Vanessa Gelman, senior director Worldwide Research, Development & Communications, schreef in emails aan onder andere Philip Dormitzer, vice president en Chief Scientific Officer, dat deze menselijke cellijnen weliswaar niet direct in het experimentele ‘vaccin’ zijn toegepast, maar dat in de testlaboratoria wel degelijk ‘één of meer cellijnen met een oorsprong die kan worden teruggevoerd tot menselijke foetuscellen’ worden gebruikt.

Hierover schrijft Gelman: ‘Dit gedeelte probeerden we echt heel hard om niet te delen, tenzij het strikt noodzakelijk is en van kritiek belang is voor de missie… Vanuit het gezichtspunt van bedrijfszaken willen wij vermijden dat de informatie over de foetale cellen naar buiten komt.’ Als reden geeft ze dat het risico te hoog is dat ‘leden van het publiek’ deze informatie ‘op een manier gebruiken die wij niet willen.’

Philip Dormitzer schreef vervolgens in een email aan een andere medewerker dat ‘HEK293T cellen (HEK = Human Embryo Kidney**), gebruikt voor de IVE analyse, uiteindelijk afkomstig zijn van een geaborteerde foetus. Aan de andere kant heeft het doctrinaire comité van het Vaticaan bevestigd dat ze het acceptabel vinden dat pro-life gelovigen zich laten immuniseren.’ (onderstreept en vet toegevoegd)

(** Zie ook ons artikel van 22-05:  Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen ( / Abortuscellen in vaccins eerder gelinkt aan kanker, leukemie en autisme))

Strickler bevestigt dat Pfizer zich hiermee niets aantrekt van de wettelijk erkende religieuze gewetensbezwaarden. ‘Ze weerhouden kennis aan het publiek waarmee mensen kunnen besluiten of ze ermee instemmen of niet…. Ze zijn zó bedrieglijk in hun emails, dat het er bijna op lijkt alsof deze cellen in het definitieve vaccin zitten. Daardoor ging ik het niet vertrouwen.’

Toen FDA officials op bezoek kwamen voor controle,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: