Pfizer lekken: Klokkenluider gaat op rapport

pfizer-lekken:-klokkenluider-gaat-op-rapport

07-10-21 12: 56: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Project Veritas heeft vandaag de vijfde video in haar COVID-vaccinonderzoeksreeks vrijgegeven met een sit-down interview met Pfizer-insider, Melissa Strickler. Zij heeft interne e-mails gelekt waaruit blijkt dat leidinggevenden van het bedrijf het personeel opdragen geheimzinnig te doen over het gebruik van menselijk foetaal weefsel bij laboratoriumtests van het COVID-vaccin.

Bekijk de video hier.

Pfizer’s Chief Scientific Officer, Philip Dormitzer, geeft toe dat geaborteerd foetusweefsel wordt gebruikt in het vaccinprogramma van het bedrijf, maar dat medewerkers zich gewoon moeten houden aan Pfizer’s gepolijste verhaal waarin elke vermelding van geaborteerd foetusweefsel wordt weggelaten om problemen met het publiek te voorkomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: