Rassenknechtschap is nu door de staat gesanctioneerd, door Nicholas R. Jeelvy

rassenknechtschap-is-nu-door-de-staat-gesanctioneerd,-door-nicholas-r.-jeelvy

07-10-21 04: 20: 00,

Barry Washington, Jr., een zwarte man, klampte Ian Cranston en zijn vriendin, die blank zijn, aan en viel ze later aan, op september 19 in Bend, Oregon. Ian Cranston schoot hem uit zelfverdediging neer. Omdat Washingtonâs aanval op het meisje seksueel gemotiveerd was, sponnen de media het als âeen zwarte man neergeschoten voor het complimenteren van een blanke vrouw.â De liberale officier van justitie van Deschutes County gooide het boek naar Cranston en klaagde hem aan voor tweedegraads moord. De zaak is nog in behandeling, maar de boodschap is overgebracht: Het is illegaal voor blanke mannen om hun vrouwen te verdedigen tegen seksuele aanranding als de dader zwart is.

Barry Washington, Jr. was naar alle waarschijnlijkheid een of andere lowlife. Hij postte foto’s op Instagram met onderschriften die luidden, âif your bf white you single to me. Nou, zoals ze zeggen in de films, Barry Washington, Jr. neukte rond en kwam erachter.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: