Selensky breidt dictatuur in Oekraïne uit en Spiegel bevestigt Anti-Spiegel berichten

selensky-breidt-dictatuur-in-oekraine-uit-en-spiegel-bevestigt-anti-spiegel-berichten

07-10-21 04: 36: 00,

Eigenlijk is het geen groot nieuws dat Selensky een andere tegenstander heeft uitgeschakeld. Maar als Spiegel in een terzijde nog eens bevestigt wat anti-Spiegel lezers al een half jaar weten, wordt het interessant.

Ik meld al maanden dat de door de westerse media (tot nu toe) bejubelde Oekraïense president Selensky de facto een dictatuur aan het opzetten is in Oekraïne. De parlementaire oppositie wordt bestreden met de geheime dienst en steeds meer nieuwe wetten die dit jaar worden aangenomen consolideren de constructie van de dictatuur, die in feite voltooid is.

In “kwaliteitsmedia” als Der Spiegel klonk het altijd heel anders en Christian Esch, het hoofd van Der Spiegels bureau in Moskou, heeft zelfs Oekraïnes nieuwe rassenwet verdedigd, die de Oekraïense burgers in drie categorieën verdeelt met verschillende rechten op grond van raciale (of zoals ze tegenwoordig zeggen “etnische”) criteria.

Het beeld van Oekraïne in de Duitse media

Het huidige nieuws is eigenlijk oninteressant voor Duitse lezers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: