Studie toont aan: Covid vaccinatie is nutteloos!

studie-toont-aan:-covid-vaccinatie-is-nutteloos!

06-10-21 10: 30: 00,

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 door KD.

In een nieuwe studie, gepubliceerd in het European Journal of Epidemiology, werd het verband geanalyseerd tussen het aantal gevallen van Covid en de vaccinatiegraad in 68 landen en 2947 districten in de VS.

Op landenniveau bleek er geen waarneembaar verband te bestaan tussen het percentage van de bevolking dat volledig was gevaccineerd en nieuwe “gevallen” van Covid 19 in de laatste zeven dagen (fig. 1), aldus de auteurs van de studie. In plaats daarvan, zeggen ze, wijst de trendlijn op een kleine positieve correlatie: landen met een hoger percentage volledig gevaccineerde bevolking hebben meer Covid “gevallen” per miljoen inwoners.

Opmerkelijk, zeggen ze, is Israël, met meer dan 60 procent van de bevolking,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: