Vaccinventer ex-CNN presentator (42) kreeg hartaanval en trombose

vaccinventer-ex-cnn-presentator-(42)-kreeg-hartaanval-en-trombose

07-10-21 12:28:00, Marc Lamont Hill, Instagram Vorige week woensdag uitte voormalig CNN-commentator Marc Lamont Hill nog kritiek op Jonathan Isaak van het Orlando Magic professioneel basketbalteam omdat hij weigerde zich te laten vaccineren. Nu heeft zijn gezondheid een flinke opdonder gekregen – met het volledige programma waarvan bekend is dat het puur toeval is en niets met het vaccin te maken heeft: hartaanval, trombose in de longen (longembolie of longinfarct) en diepe veneuze trombose. Hij is 42 jaar oud en lichamelijk fit. Hij wijt zijn gezondheidsproblemen niet aan de vaccinatie maar aan een peesblessure, bericht Report24.news.

Marc Lamont Hill is professor in de mediastudies aan de Temple University in Pennsylvania – en een radicaal-linkse activist. Hij steunt de Groenen en droomt van een “echt linkse” partij in de VS (een “Groene” partij), terwijl hij de gebruikelijke stereotiepe standpunten verdedigt, zoals haat tegen Israël en steun voor “de Palestijnen”. Daartoe gebruikte hij ook de uitspraak “rivier naar de zee”, die code is voor de vernietiging van Israël en het verdrijven van alle Joden in zee, zoals de radicaal-islamitische Hamas wenst. Hij is bevriend met de islamist Louis Farrakhan, de leider van de “Nation of Islam”.

Linkse extremisten moeten wel van vaccinatie houden

Linkse extremisten moeten blijkbaar wereldwijd dezelfde boodschap uitdragen, dus pleit Hill voor verplichte vaccinatie van alle mensen ten bate van de farmaceutische industrie en globalistische geldschieters. Niemand heeft nog kunnen uitleggen waarom deze strijd voor het grootkapitaal “links” zou zijn. Globalisten zoals George Soros maken echter graag gebruik van linkse activisten en linkse partijen omdat die naïever zijn en gemakkelijker te besturen – dat weten we sinds de Soros Leaks, die de nauwe banden met linkse partijen in Europa aan het licht brachten.

Trombose zou een gevolg zijn van een achillespees blessure

Bij verschillende gelegenheden beledigde de extreem-linkse vaccinzeloot tegenstanders van vaccinatie en beriep hij zich op de verworvenheden van de wetenschap. Op grond hiervan verklaart hij nu ook zijn ernstige gezondheidsschade. Zijn talrijke levensbedreigende tromboses zouden het gevolg zijn van een verwonding aan zijn achillespees. Hill werkte vroeger als politiek commentator voor het linkse mediahuis CNN, maar is nu presentator voor Al Jazeera English. CNN werd gedwongen de man te ontslaan toen zijn antisemitische uitspraken bekend werden.

This sounds smart to people who don’t know things.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: