“Verbijsterend”: 6 miljoen vroeggeboorten gelinkt aan luchtvervuiling

“verbijsterend”:-6-miljoen-vroeggeboorten-gelinkt-aan-luchtvervuiling

07-10-21 04: 37: 00,

De auteurs van een studie gepubliceerd in PLOS Medicine schatten dat blootstelling aan PM2.5 – vervuilende deeltjes met een breedte 30 die 30 keer kleiner is dan een menselijke haar – in verband werd gebracht met bijna 6 miljoen vroeggeboorten en 3 miljoen baby’s met ondergewicht over de hele wereld in 2019.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Elk jaar sterven naar schatting zeven miljoen mensen over de hele wereld aan luchtvervuiling. Nu, nieuw onderzoek toont aan dat luchtvervuiling niet alleen een gezondheidsbedreiging is voor iedereen in de wereld, maar ook voor degenen die er nog niet zijn.

De studie, gepubliceerd sept. 29 in het tijdschrift PLOS Medicine,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: