Volledig gevaccineerde landen hadden hoogste aantal nieuwe COVID-gevallen, zo blijkt uit onderzoek

volledig-gevaccineerde-landen-hadden-hoogste-aantal-nieuwe-covid-gevallen,-zo-blijkt-uit-onderzoek

07-10-21 06: 12: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Een studie gepubliceerd Sept. 30, in het peer-reviewed European Journal of Epidemiology Vaccines vond “geen waarneembaar verband” tussen het percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is en nieuwe COVID gevallen.

In feite bleek uit de studie dat de meest volledig gevaccineerde landen het hoogste aantal nieuwe COVID- gevallen hadden, gebaseerd op de analyse van de onderzoekers van opkomende gegevens gedurende een periode van zeven dagen in september.

De auteurs zeiden dat het uitsluitend vertrouwen op vaccinatie als een primaire strategie om COVID-19 en de nadelige gevolgen ervan te beperken “opnieuw moet worden onderzocht,” vooral gezien de Delta (B.1.617.2) variant en de waarschijnlijkheid van toekomstige varianten.

Zij schreven:

“Andere farmacologische en niet-farmacologische interventies kunnen nodig zijn naast het verhogen van de vaccinatiegraad.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: