Voltairenet.org: Zonder het toe te geven, zijn we al overgegaan op het transhumanisme – door Thierry Meyssan

06-10-21 10: 39: 00,

De wereld verandert heel snel. Tijdens de Covid epidemie, was het geld geconcentreerd in een paar handen. De nieuwe oligarchen zijn transhumanisten. Zonder het te beseffen, hebben wij hun ideologie reeds aanvaard en beginnen wij ze in praktijk te brengen. De westerse artsen hebben de behandeling van deze ziekte opgegeven, en wij vinden het vanzelfsprekend dat wij al onze eieren in de mand van Messenger RNA leggen. Ook al kan deze strategie fataal zijn. Dat is hoe we al denken.

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 door KD.

– 5 oktober 2021

Zodat u het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht niet mist:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Kies tussen dagelijkse en wekelijkse updates.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: