Voormalig kantonnementsraadslid Heidi Joos stapt naar Federaal Hooggerechtshof

voormalig-kantonnementsraadslid-heidi-joos-stapt-naar-federaal-hooggerechtshof

06-10-21 10: 25: 00,

Voor haar deelname aan een wake in Luzern werd zij met bruut geweld door de politie gearresteerd. Het bureau van de procureur-generaal en het kantongerecht hebben niet geantwoord op haar beschuldigingen. Nu gaat ze verder met de zaak.

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 door StS.

Luzerns oud-parlementslid Heidi Joos woonde zaterdagmiddag met Pinksteren een wake bij op de Bahnhofplatz in Luzern 2020. Nadat zij een paar vrienden had gefotografeerd in een informeel gesprek met de politie, werd zij door hen verbaal van het plein verwijderd (wij meldden). Aangezien zij niet schuldig was aan enig strafbaar feit, eiste zij dit in schriftelijke vorm, ten einde tenminste achteraf bezwaar te kunnen maken. Onmiddellijk was de situatie geëscaleerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: