Westerse regeringen hebben bewezen medeplichtig te zijn aan de vernietiging van hun eigen volkeren

westerse-regeringen-hebben-bewezen-medeplichtig-te-zijn-aan-de-vernietiging-van-hun-eigen-volkeren

07-10-21 08:55:00,

Beste lezers, ik kan jullie niet beschermen als jullie de informatie niet lezen. Als u besluit dat u liever blijft leven en de informatie hieronder wel leest, stel uzelf dan de volgende vraag:

Waarom denken mensen zonder wetgevende macht – werkgevers zoals de nazi’s bij Ochsner Health System in Louisiana, schoolbesturen, universiteitsbestuurders, managers en eigenaren van restaurants, luchtvaartmaatschappijen, werkgevers, gouverneurs, burgemeesters, ziekenhuizen – dat zij de macht hebben om de wetten van Neurenberg te overtreden en patiënten, studenten, werknemers en hun echtgenoten, en alle anderen te dwingen injecties te accepteren met een stof die verreweg de slechtste staat van dienst heeft in de geschiedenis van vaccins als het gaat om associatie met dood en ernstig levenslang gezondheidsletsel? De staat van dienst van het Covid-“vaccin” is zelfs slechter dan die van alle voorgaande vaccins bij elkaar, schrijft Paul Craig Roberts.

Elke persoon die een mandaat afgeeft is een ontluikende nazi of vele malen erger. Zij hebben die bevoegdheid niet; toch verwachten deze moorddadige dwazen dat zij niet het lot zullen ondergaan van nazi-ambtenaren, artsen en rechters die veel minder deden.

Hoe komen ze aan zo’n onrealistische verwachting?

Ze hebben het van de persstituees tuigmedia, die allemaal medeplichtig zijn aan massamoord en misdaden tegen de mensheid.

Ze kregen het van de imbeciel die werd geïnstalleerd door het corrupte en criminele Amerikaanse establishment dat de verkiezingen stal en de imbeciel in het Oval Office installeerde.

Ze hebben het van Fauci, Walensky, en andere “volksgezondheids” functionarissen die heulen met Big Pharma en profiteren van hun winsten.

Ze hebben het van het totale falen van de Trump en Biden regimes om NIH en Fauci te onderzoeken voor het schenden van de Biowapens Conventie ondertekend door de Amerikaanse regering en het financieren van “gain of function” biowapen onderzoek, dat is waar het Covid virus vandaan kwam. Covid-19 was afkomstig van NIH onderzoek subsidies, niet van een vleermuis.

Met andere woorden, het is duidelijk dat de regering van de VS een actieve medeplichtige is aan de massamoord op en de gezondheidsletsels die wereldwijd zijn toegebracht aan mensen door het “Covid-vaccin”. Al deze criminelen moeten ter verantwoording worden geroepen.

Deze informatie is onderdrukt door de westerse media en “volksgezondheids” autoriteiten.
https://www.globalresearch.ca/india-ivermectin-blackout-2/5757553

Ochsner Health System in Louisiana eist dat echtgenoten en partners van werknemers zich laten vaccineren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: