15-Jarige jongen overleed plotseling 2 dagen na tweede dosis Pfizer Covid-19 vaccin

15-jarige-jongen-overleed-plotseling-2-dagen-na-tweede-dosis-pfizer-covid-19-vaccin

08-10-21 04:15:00,

Een 15-jarige jongen in Sonoma County, Californië, overleed plotseling slechts twee dagen nadat hij zijn tweede dosis van het Pfizer Covid-19-vaccin had gekregen, bericht Captaindaretofly.

De jongen, die verder gezond was, werd volledig bewusteloos aangetroffen in zijn slaapkamer toen zijn moeder hem controleerde nadat hij niet op het verwachte tijdstip wakker was geworden. Volgens een Synopsis-rapport van het bureau van de Sheriff van Sonoma County werd de jongen ter plaatse dood verklaard en door een forensisch patholoog ingeschreven voor een post-mortemonderzoek.

Hoewel in het rapport geen direct verband wordt gelegd tussen het Covid-vaccin en de dood van de jongen, wordt dit wel sterk gesuggereerd. Het zegt:

“Na uitgebreid onderzoek, aanvullende tests en samenwerking met tal van andere instanties werd de doodsoorzaak vastgesteld op:

‘STRESS CARDIOMYOPATHIE MET PERIVASCULAIRE CORONAIRE ARTERIE-ONTSTEKING (uren tot dag), als gevolg van, ONBEKENDE ETIOLOGIE IN DE SETTING VAN RECENTE PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINATIE (dagen)’”

Het rapport voegt eraan toe dat geen andere belangrijke aandoeningen tot zijn dood hebben bijgedragen.

BREAKING: PRA’d Synopsis Report from Sonoma County Sheriff’s office reveals otherwise healthy 15 year old died in June from heart issues due to second Covid vaccine two days prior.

Sonoma county has zero pediatric Covid deaths. Tragically, at least one vaccine related death. pic.twitter.com/Hv3EeTNd8m

— Reopen California Schools (@ReopenCASchools) October 5, 2021

Het rapport vervolgt met de opmerking:

“Aangezien de etiologie van de stress cardiomyopathie met perivasculaire kransslagaderontsteking onbekend was, maar in de setting van een recente Pfizer-Biontech Covid-19 vaccinatie was, heb ik dit overlijden gemodelleerd als “ONBEPAALD”, wat consistent was met de omstandigheden en oorzaak.”

Stress cardiomyopathie treedt op wanneer ernstige emotionele of fysieke stress de hartspieren snel of ernstig doet verzwakken. Hierdoor vernauwt een massale stroom adrenaline de bloedvaten die het hart van bloed voorzien of bindt zich rechtstreeks aan de hartcellen, waardoor deze gevaarlijk calcium gaan opnemen. De aandoening wordt ook wel het “gebroken-hart-syndroom” genoemd, omdat het kan optreden na een periode van emotionele stress, zoals het overlijden van een dierbare.

Bij een soortgelijk incident overleed een 13-jarige jongen uit Michigan, Jacob Clynick, slechts drie dagen nadat hij zijn tweede dosis van het vaccin had gekregen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: