330+ Wetenschappers vertellen Biden: Stop alle nieuwe projecten voor fossiele brandstoffen nu

330+-wetenschappers-vertellen-biden:-stop-alle-nieuwe-projecten-voor-fossiele-brandstoffen-nu

08-10-21 08: 48: 00,

Meer dan 330 Amerikaanse onderzoekswetenschappers stuurden donderdag een brief naar president Biden waarin ze hem aanspoorden zijn uitvoerende bevoegdheid te gebruiken om alle nieuwe projecten met fossiele brandstoffen te stoppen en een klimaatnoodsituatie af te kondigen – acties die volgens hen nodig zijn om de ergste schade van de klimaatcrisis te voorkomen en te zorgen voor milieurechtvaardigheid.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Meer dan 330 wetenschappers uit de V.S. onderzoekswetenschappers stuurden donderdag een brief naar President Biden waarin ze hem aansporen zijn uitvoerende bevoegdheid te gebruiken om alle nieuwe projecten voor fossiele brandstoffen te stoppen en een klimaatnoodsituatie af te kondigen – acties die volgens hen noodzakelijk zijn om de ergste schade van de klimaatcrisis te voorkomen en milieurechtvaardigheid te bewerkstelligen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: