Aanstaande donderdag is er Tacheles-Live met publieksvragen uit de chat

aanstaande-donderdag-is-er-tacheles-live-met-publieksvragen-uit-de-chat

08-10-21 06: 00: 00,

Ik heb al aangekondigd dat Robert Stein en ik een Tacheles-programma willen doen waarin we live met de kijkers praten en hun vragen beantwoorden. Nu zijn de datum en het tijdstip vastgesteld.

Nadat we de datum die oorspronkelijk was vastgesteld voor het live programma moesten uitstellen, hebben we nu een nieuwe datum gevonden. Op donderdag, 14. In oktober zendt NuoViso, zoals elke week, een home office show uit, en na de show gaan Robert Stein en ik live met Tacheles, dat zal zijn om 20.15 uur.

In de uitzending willen we ongeveer een uur lang live praten met de kijkers, die in de chat vragen kunnen stellen. Omdat het bijna onmogelijk is om tegelijkertijd vragen te beantwoorden en de chat te volgen, zal Frank Höfer van NuoViso achter de schermen de chat leiden en de vragen selecteren die wij dan zullen beantwoorden.

Natuurlijk is er ook een reguliere Tacheles-uitzending aanstaande vrijdag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: