Alle 2G en 3G regels moeten onmiddellijk worden opgeheven

alle-2g-en-3g-regels-moeten-onmiddellijk-worden-opgeheven

07-10-21 10: 20: 00,

Dit is de conclusie van emeritus-hoogleraar rechtsgeleerdheid Dietrich Murswiek in een juridisch advies van meer dan 100-pagina’s.

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 door RL.

De huidige maatregelen, die discriminerend zijn voor de niet-gevaccineerden, vormen een massale schending van de grondrechten en zijn niet verenigbaar met de basiswet. Dit is het juridisch advies van professor Dietrich Murswiek, die namens de Initiative freie Impfentscheidung een deskundig advies heeft geschreven.

Murswiek is emeritus hoogleraar publiekrecht aan de universiteit van Freiburg en stelt zich op het standpunt dat de niet-gevaccineerden enorm worden benadeeld door de huidige 2 of 3G-regels. Deelname aan het openbare leven wordt voor hen zo moeilijk gemaakt dat ze er in feite grotendeels buiten moeten blijven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: