Als sterfgevallen en verwondingen bij tieners toenemen na COVID-19 injecties vraagt Pfizer de FDA om toestemming voor noodinjecties bij 5- tot 11-jarigen

als-sterfgevallen-en-verwondingen-bij-tieners-toenemen-na-covid-19-injecties-vraagt-pfizer-de-fda-om-toestemming-voor-noodinjecties-bij-5-tot-11-jarigen

08-10-21 02: 14: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Vandaag werd bekendgemaakt dat Pfizer nu een verzoekschrift heeft ingediend bij de FDA in de Verenigde Staten om hen toestemming voor noodgebruik te geven om te beginnen met het injecteren van de COVID-19-injecties bij kinderen tussen de leeftijd van 5 en 11.

FiercePharma meldt dat hoewel er “aanzienlijke weerstand is bij ouders om hun kinderen te vaccineren”, Pfizer toch is doorgegaan en toestemming heeft gevraagd om te beginnen met het injecteren van kinderen tussen 5 en 11 jaar.

Dit zal hun markt in de VS verbreden naar nog eens 28 miljoen mensen die nu in staat zullen zijn om de injecties te krijgen, alle kinderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: