Bayer wint rechtszaak tegen Roundup; aanklager slaagt er niet in te bewijzen dat blootstelling de ziekte van kind veroorzaakte

bayer-wint-rechtszaak-tegen-roundup;-aanklager-slaagt-er-niet-in-te-bewijzen-dat-blootstelling-de-ziekte-van-kind-veroorzaakte

08-10-21 01: 55: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De voormalige Monsanto Co, nu eigendom van Bayer AG, heeft dinsdag zijn eerste overwinning behaald in de massa-schadezaak tegen Roundup in de VS, door tijdens een rechtszaak een moeder te verslaan die beweerde dat haar gebruik van Roundup haar kind blootstelde aan het pesticide en kanker veroorzaakte.

Ezra Clark werd geboren in mei 2011 en gediagnosticeerd in 2016 met Burkitt’s lymfoom, een vorm van non-Hodgkin lymfoom (NHL) die een grote neiging heeft om zich uit te breiden naar het centrale zenuwstelsel, en kan ook de lever, milt en beenmerg aantasten, volgens de rechtbank deponeringen. Ezra’s moeder, Destiny Clark,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: