Biden’s niet erkennen van natuurlijke immuniteit is ‘Dit land verscheuren’

biden’s-niet-erkennen-van-natuurlijke-immuniteit-is-‘dit-land-verscheuren’

08-10-21 09: 37: 00,

In het donderdagsegment van “The Donlon Report,” interviewde anker Joe Donlon immunoloog en volksgezondheidsvoorvechter Dr. Hooman Noorchashm, die zei dat het COVID-vaccinmandaatbeleid van president Biden ongeveer 100 miljoen Amerikanen negeert die al immuun zijn.

De Defender ervaart censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In het donderdagsegment van “The Donlon Report,” interviewde presentator Joe Donlon immunoloog en voorvechter van de volksgezondheid Dr. Hooman Noorchashm, die uitlegde dat er geen gegevens zijn die bewijzen dat vaccin immuniteit superieur is aan natuurlijke immuniteit.

Noorchashm zei:

“Het probleem is dat we ons moeten richten op immuniteit. In plaats daarvan is de regering Biden gericht op een one-size-fits-all vaccinatie en negeert ongeveer honderd miljoen Amerikanen die al immuun zijn en alle gegevens tonen aan dat deze mensen evenzeer,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: