Bizar, door EU gefinancierd stripboek voorspelt een pandemie – met globalisten als redders

bizar,-door-eu-gefinancierd-stripboek-voorspelt-een-pandemie-–-met-globalisten-als-redders

08-10-21 02: 41: 00,

Bizarre door de EU gefinancierde strip voorspelde een pandemie – met globalisten als redders

Met commentaar van Robert Gorter, MD, PhD.

comic

Een vreemd stripboek dat in 2012 in opdracht van de Europese Unie werd gepubliceerd, voorspelde op griezelige wijze bijna precies wat er met de wereldwijde Covid-19 pandemie is gebeurd. Maar in deze propagandapresentatie van de uitbraak hebben ongekozen globalistische bureaucraten de planeet gered.

Vraag: waarom zou de Europese Commissie betalen voor een stripverhaal als dit?

Het stripverhaal, getiteld ‘Infected’, was een productie van de internationale samenwerkings- en ontwikkelingstak van de Europese Commissie. Het was niet bedoeld voor algemeen publiek gebruik, maar voor verspreiding binnen de EU-instellingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: