COVID-9/11

covid-9/11

08-10-21 01: 00: 00,

“Wij zoeken de waarheid. Maar we willen het alleen vinden waar het ons uitkomt” (Marie von Ebner-Eschenbach).

Na 9/11 werden tientallen waarheidsbewegingen en -initiatieven, groepen, websites en forums opgericht. Er werden artikelen geschreven en boeken gepubliceerd. Duizenden YouTube video’s doken op. Gerenommeerde experts verenigd en onderzochten elk aspect, elk detail. Zij analyseerden beeldmateriaal, vliegroutes, geldstromen, betrokkenheid van inlichtingendiensten, officiële verslagen en ooggetuigenverklaringen. Er vonden undercover onderzoeken plaats. En openlijke confrontatie met de vermeende betrokken touwtrekkers. De pogingen van de heersers om uitleg te geven werden terecht in twijfel getrokken. Want er waren ontelbare tegenstrijdigheden. Veel van het verhaal van de Amerikaanse regering was ongeloofwaardig, tegenstrijdig en gewoonweg ongeloofwaardig.

De officiële is een lachertje. Het is grotendeels gebaseerd op een bekentenis die onder zware martelingen is afgedwongen en waarvan een groot deel aantoonbaar niet juist is. Het document is waardeloos, vol leemten en logische fouten. Bovendien is er niet veel fantasie voor nodig om te bedenken dat Khalid Sheikh Mohammed, het vermeende meesterbrein van de aanslagen, vrijwel alles heeft bekend waarvan hij werd beschuldigd na 180 waterboardingsessies. Zelfs misdaden in de VS – zoals een bankoverval – op het moment waarvan hij aantoonbaar nog in zijn vaderland was. Hij wilde gewoon,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: