COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: ‘We bevinden ons midden in een grote biologische catastrofe”

covid-deskundige-dr.-peter-mccullough:-‘we-bevinden-ons-midden-in-een-grote-biologische-catastrofe”

08-10-21 08:13:00, In een recente lezing presenteerde Dr. Peter McCullough alarmerende gegevens met betrekking tot COVID-vaccins, de fraude van nationale gezondheidsautoriteiten, het “Therapeutisch Nihilisme” dat in ziekenhuizen wordt uitgeoefend, en de dringende noodzaak van actief verzet, schrijft Lifesitenews.com.

Prominent arts Dr. Peter McCullough gaf onlangs een goed gedocumenteerde lezing over de “catastrofe” van COVID-19 “gen-overdracht” vaccins, het “geladen wapen” van het spike-eiwit dat zij produceren, en de hoge effectiviteit van vroege behandelingen.

Hij beschreef ook in detail het wangedrag, de fraude en de belangenconflicten waaraan Amerikaanse medici zich schuldig maken.

McCullough, die zich opwerpt als ’s werelds belangrijkste autoriteit op dit gebied, zette de toon voor zijn opmerkingen toen hij op 24 september een volle balzaal van een hotel in Michigan begon toe te spreken.

“Ik denk dat de reden dat we hier allemaal zijn, is dat we voelen dat er iets heel ergs aan de hand is in de wereld. En ik ben hier om u te vertellen dat ik denk dat dat zo is,” zei hij.

“Als u zich gespannen voelt, als u zich emotioneel benauwd voelt, en als u het gevoel heeft dat de dingen niet goed gaan… dan denk ik dat uw waarnemingen juist zijn,” ging de dokter verder.

“En als uw waarnemingen juist zijn, is het nu tijd om te handelen.”

McCullough legde kalm uit hoe hij van zijn professionele titels was ontdaan.

“Vandaag ben ik ontdaan van mijn redacteurschap van het tijdschrift Cardiorenal Medicine, gevestigd in Zwitserland, en vorig jaar verloor ik mijn baan bij een groot gezondheidsstelsel, zonder uitleg of eerlijk proces,” zei hij.

“Ik werd ontdaan van elke titel die ik ooit had bij die instelling. Ik kreeg een dreigbrief van het American College of Physicians, [en] een dreigbrief van de American Board.”

Dit was vanwege zijn “rechtmatige” betrokkenheid bij een kwestie van openbaar belang, zei hij.

“Wat we doen is legaal,” vertelde hij de volle zaal.

“Wat niet wettig en wat niet juist is, is wat er gebeurt in termen van censuur en de dreiging van represailles.”

McCullough voorspelde dat de acht professionele acroniemen achter zijn naam, “geleidelijk zullen worden uitgewist.” Dit “zal gebeuren omdat er machtige krachten aan het werk zijn, veel machtiger dan wij ooit kunnen bedenken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: