COVID Vaccin Inhoud, Wat zit er in de injectieflacon? Wetenschappelijke bevindingen onthullen Microscopie Beelden

covid-vaccin-inhoud,-wat-zit-er-in-de-injectieflacon?-wetenschappelijke-bevindingen-onthullen-microscopie-beelden

08-10-21 02: 01: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

COVID vax inhoud begint te worden blootgesteld door verschillende onafhankelijke artsen over de hele wereld. In eerdere artikelen heb ik het bewijsmateriaal en/of de analyse behandeld die door Dr. Robert Young en Dr. Carrie Madej zijn gepresenteerd, waaronder de ontdekking dat sommige van de COVID nep-vaccins grafeen, metalen nanodeeltjes, PEG en parasieten zoals zelfbewuste beestjes en draden bevatten. In dit artikel presenteer ik de bevindingen van 2 andere artsen die hun eigen onderzoek en analyse hebben uitgevoerd. De bevindingen zijn, helaas maar niet verrassend, afschuwelijk. Aan de ene kant valideren ze verder wat Young en Madej al met de wereld hebben gedeeld.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: