De corruptie van het Afghaanse presidentschap

de-corruptie-van-het-afghaanse-presidentschap

08-10-21 01: 49: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Vóór vorige maand, toen hij in ongenade vluchtte toen zijn land ten prooi viel aan de Taliban, was de voormalige president van Afghanistan, Ashraf Ghani, ongewoon onder de door Amerika gesteunde despoten. Hij was aantrekkelijk voor de elite van het buitenlands beleid van Washington, met zijn technocratische achtergrond en een doctoraat van Columbia University.

In tegenstelling tot de kroonprins van Saoedi-Arabië, Mohammed bin Salman, of de voormalige premier van Irak, Nouri al-Maliki, was Ghani een intellectueel en sociaal gelijke. Hij was een goede gast bij diners. Tussen TED Talks en denktankforums door had Ghani een boek geschreven over het opknappen van mislukte staten. Zijn favoriete gereedschap was waarschijnlijk niet een bottenzaag. Ghani, een voormalig VS

” Lees verder

%d bloggers liken dit: