De dramatische toename van gezondheidsproblemen onder de gevaccineerden

de-dramatische-toename-van-gezondheidsproblemen-onder-de-gevaccineerden

08-10-21 01:58:00, Deze doktersassistente vertelt over niet gerapporteerde bijwerkingen van het COVID-vaccin. Wat haar het meest verontrust, is de duidelijke toename van ernstige aandoeningen, waaronder terugkerende kwalen, die zij ziet bij gevaccineerde patiënten, bericht Dr. Joseph Mercola.

In een exclusief artikel op Highwire vertelt Deborah Conrad, een arts-assistent (PA), over kwetsuren door COVID-vaccins, en over het feit dat deze letsels over het algemeen niet worden gerapporteerd.

Volgens Conrad begon ze kort na het begin van de massale vaccinatiecampagne een verrassend aantal ziekenhuispatiënten te zien die onlangs een COVID-prik hadden gekregen en die nu positief testten op COVID-19.

In het bijzonder kwamen er patiënten binnen met longontsteking, en dit gebeurde zelfs midden in de zomer. Het is zo gewoon geworden dat Conrad naar 2021 verwijst als “het jaar van de longontsteking.” Sepsis gevallen zijn ook toegenomen.

Na de uitrol van de COVID-prik zag ze ook een duidelijke toename van hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, maagdarmklachten en -bloedingen, blindedarmontsteking, pancreatitis en terugkerende kankers. Allemaal “merkbaar verhoogd”, zegt ze, en “iedereen leek het op te merken.”

De meeste gezondheidswerkers weten niets over VAERS

Conrad, die 17 jaar als verpleegkundige heeft gewerkt, geeft toe dat ze niets wist over het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) voorafgaand aan de COVID-vaccinatiecampagne. Dit is het geval bij de meeste zorgverleners. Geen van hen is ooit voorgelicht over hoe zij mogelijke vaccinletsels kunnen herkennen, hoe zij deze moeten melden, of dat zij wettelijk verplicht zijn om alle letsels door vaccins die in noodgevallen worden gebruikt, te melden.

Als het om conventionele vaccins gaat, is melding aan VAERS vrijwillig. Dat geldt echter niet voor vaccins voor noodgebruik. Wettelijk MOETEN letsels ten gevolge van een vaccin dat onder de Emergency Use Authorization (EUA) valt, aan het VAERS worden gemeld. Maar, zoals Conrad opmerkte, er is absoluut geen voorlichting geweest over hoe dit moet gebeuren.

Ze was geschokt toen ze zich realiseerde dat zorgverleners eigenlijk wettelijk verplicht zijn om vermoedelijke EUA-vaccinletsels te melden, aangezien geen van de ziekenhuismedewerkers instructies had gekregen om dit te doen. Maar op pagina 12 van Pfizer’s “Factsheet for Healthcare Providers Administering Vaccine,” staat het volgende:

“De vaccinatieverstrekker is verantwoordelijk voor de verplichte melding van het volgende aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS):

-fouten bij het toedienen van vaccins,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: