De klimaatagenda van Glasgow: Opwarming van de aarde tot 2⁰C en daarna

de-klimaatagenda-van-glasgow:-opwarming-van-de-aarde-tot-2⁰c-en-daarna

08-10-21 02: 09: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“Het verbranden van alle fossiele brandstoffen zou een andere planeet creëren” (Hansen, 2016)

Terwijl de wereld momenteel noodzakelijkerwijs investeert in medisch onderzoek om het leven van miljoenen te redden, bedreigt de opwarming van de aarde het leven van miljarden mensen in de loop van deze eeuw. Toch luisteren de autoriteiten nauwelijks naar wat de klimaatwetenschap voorspelt over de levens van miljarden, terwijl de aarde opwarmt.

Sinds de klimaatconferentie van Parijs in april 2016, toen het gemiddelde kooldioxidegehalte in de atmosfeer 403,3 ppm bereikte, veroorzaakt door de jaarlijkse uitstoot van ongeveer 400 miljard ton CO₂,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: