De Oostenrijkse Kurz lijkt manipulatiemethode nr. 10 te hebben geperfectioneerd

de-oostenrijkse-kurz-lijkt-manipulatiemethode-nr.-10-te-hebben-geperfectioneerd

08-10-21 10: 36: 00,

Er staat – zie lijst hieronder: “Opiniepeilingen gebruiken”. Het Openbaar Ministerie WKSTA, dat verantwoordelijk is voor economie en corruptie, beschuldigt hem en personeelsleden, 9 in getal, niet alleen van het gebruik van enquêtes maar ook van het bestellen van goedkope enquêtes. Ze werden 5 jaar geleden gebruikt om Kurz’ voorganger en concurrent in het ÖVP-voorzitterschap te slim af te zijn. Verschillende media hebben daarbij geholpen, vooral de mediagroep “Österreich”. Volgens het openbaar ministerie werd deze hulp verguld door de belastingbetalers aan boord te krijgen: het ministerie van Financiën plaatste een onevenredig groot aantal advertenties in de media van de groep van Wolfgang Fellner en waarschijnlijk ook in andere media. Kanselier Kurz beschouwt dit alles als een – naar zijn mening: herhaalde – kwaadwillige aanval, en met dit soort tegenverdediging en aanval op de rechterlijke macht geeft hij meteen weer een voorbeeld van een manipulatiemethode die nog niet in mijn lijst is opgenomen: aanval is de beste verdediging.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: