“De vele heiligen van Newark” en de grote vervanging, door Gregory Hood

“de-vele-heiligen-van-newark”-en-de-grote-vervanging,-door-gregory-hood

08-10-21 04: 00: 00,

Credit Image: © HBO/Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com

Credit Image: © HBO/Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com

Geen enkele show legde het Amerikaanse verval zo vast als The Sopranos dat deed . Helaas is de prequel The Many Saints of Newark minder een analyse hiervan dan een ander voorbeeld van verval. Amerika is misschien zo erg achteruitgegaan dat zijn heersers niet eens kunnen erkennen dat het instort. In plaats daarvan versterken ze hun steun voor het rampzalige beleid dat ons hier heeft gebracht.

De spoilers in deze recensie zullen het plot niet schaden, grotendeels omdat er geen is. Je kunt zien dat scenarioschrijver David Chaseâs ervaring bij de televisie ligt, want de film bestaat uit slechts een paar verhaallijnen die aan elkaar gepast zijn. Er zijn enkele geweldige scènes, maar ze zijn losgekoppeld.

The Sopranos toonde de banaliteit van het dagelijkse leven, zelfs voor gangsters, maar er was een gevoel van richting. We volgden Tony Soprano terwijl hij een veranderd man werd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: