Dennennaald thee: Mogelijk tegengif voor spike-eiwit overdracht

dennennaald-thee:-mogelijk-tegengif-voor-spike-eiwit-overdracht

08-10-21 10:38:00,

Frontlijn artsen en medische deskundigen hebben eind april een bom laten vallen, die kwesties van nationale veiligheid voor alle landen onthult. Transmissie tussen de covid-gevaccineerden ongevaccineerden veroorzaakt ongewenste bijwerkingen bij mensen die de injectie niet hebben genomen. Deskundigen onthulden dat de overdracht in een snel tempo gebeurt en zonder huid op huid contact, schrijft Dr. Ariyana Love.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Covid injecties zijn geen vaccins maar experimentele biowapens en dit is de consensus van de deskundigen. Dit is geen virale verspreiding zoals we eerst dachten, het is overdracht. De cellen van de gevaccineerden produceren nu het synthetische spike-eiwit van de ziekteverwekker waarmee ze werden geïnjecteerd. Dit is duidelijk een wapen met een hogere functie. De deskundigen waren het er ook unaniem over eens dat de gevaccineerden in quarantaine moeten, omdat de overdracht via de lucht plaatsvindt.

Met dank aan Dr. Judy Mikovits voor het vrijgeven van het ANTIGIF aan de spike-eiwit infectie.

“Suramin” is het tegengif voor het biowapen en de overdracht. U kunt genoeg krijgen van dennennaald thee (den, spar, ceder en spar) – Video:

Via Suramin the Covid Vaccine Antidote | Dr.Judy Mikovits Ph.D. Brighteon-kanaal

Het tegengif heet Suramin. Suramin is een farmaceutisch geneesmiddel dat wordt gewonnen uit dennennaalden. Suramin is een synthetisch geneesmiddel dat in je lichaam kan worden geïnjecteerd, maar zoals elk geneesmiddel kan het bijwerkingen hebben en moet het op de juiste manier worden gebruikt.

Dr. Mikovitz onthult dat je voldoende van het spike-eiwit tegengif uit dennennaald thee kunt innemen, dat een remmende werking heeft tegen onderdelen van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA.

Dit Covid-19 spike-eiwit stolt het bloed en veroorzaakt bloedklonters, ministolsels, hersenembolieën (beroerten), hartaanvallen, longembolieën (longen), ongewoon zware menstruatiecycli, baarmoederuitstortingen en zware blauwe plekken. Dit zijn allemaal dingen die frontlijn dokters hebben beschreven te zien in transmissie gevallen.

Dennennaald thee is een van de meest krachtige anti-oxidanten die de mens kent en het is een super voedsel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: