En? Went het Nieuwe Normaal?

en?-went-het-nieuwe-normaal?

08-10-21 04:00:00,

Bij velen is de eerste toespraak van minister-president Rutte in maart 2020 niet volledig geland. Het enige dat is blijven hangen is iets met een ‘levensbedreigend’ virus, onbekend ook, dat ons allen zou besmetten en ons zou leiden naar een Nieuw Normaal. Het ging erin als koek, dit topvoorbeeld van double speak. Twee boodschappen voor de prijs van één. Maar hoeveel mensen hebben de bizarre dubbele boodschap werkelijk begrepen? Kijk om u heen en ervaar het zelf.

Afbeelding van Alexandra_Koch via Pixabay 

Het lijkt te wennen dat Nieuwe Normaal: in de rij voor de scanner om je inentingsbewijs, op papier of in QR-vorm, te tonen voordat je een club of restaurant binnen mag. De door zelfcensuur uniforme media. De verstikkende censuur op de social media platforms. Een minister die als Tupperware-verkoper jonge en gezonde mensen ‘prikken’ staat aan te smeren in ruil voor het gedeeltelijk teruggeven van afgenomen vrijheden. Het schaamteloze liegen dat de ‘vaccins’ veilig zijn, terwijl het aantal doden kort na een of meer prikken inmiddels Europabreed in de vele tienduizenden beloopt en er al meer dan 1,5 miljoen (zware) bijwerkingen zijn gemeld. Geschat wordt dat dit aantal slechts 10% van het werkelijke aantal is. We willen het niet weten.

Welkom studenten in het nieuwe studiejaar. Mondkapjes op (totaal zinloos weten we), pijlen op de universiteitsvloeren, uni-directies die geen ‘ongeprikten’ studenten toegang tot de studie willen bieden. Het meermaals per week testen met een ongeschikte PCR-test. Voor een virus dat er niet in geslaagd is om de gemiddelde sterfteleeftijd ook maar met een week te verlagen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: