Ex-Vaticaan bankier: Covid 19 “pandemie” dient om bevolkingsgroei te verminderen

07-10-21 10: 30: 00,

Dit is volgens Ettore Gotti Tedeschi, die de Vaticaanse Bank leidde van 2009 tot 2012.

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 door RL.

De Covid 19 “pandemie” is niets anders dan een Trojaans paard. Het wordt gebruikt om een plan uit te voeren om de bevolkingsgroei te verminderen, het bestaande economische systeem te ontmantelen en alle grenzen op te heffen. Deze opvatting wordt niet gedeeld door een of andere “samenzweringstheoreticus”, maar door Ettore Gotti Tedeschi.

Tedeschi was president van de Vaticaanse Bank van 2009 tot 2012. In een interview dat hij gaf aan een Italiaanse YouTuber (gepubliceerd door de niet-gouvernementele organisatie RAIR Foundation USA met Engelse ondertitels ), was Tedeschi kritisch over het huidige Corona-beleid van de regeringen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: