Heeft Macron het luchtruim van Algerije gesloten voor Frankrijk?

heeft-macron-het-luchtruim-van-algerije-gesloten-voor-frankrijk?

08-10-21 05: 25: 00,

Emmanuel Macron, de achtste president van Frankrijk, heeft zich tijdens zijn vierenhalf jaar in het Elysee-paleis een zeer actief politicus getoond, en soms zelfs zeer controversieel zoals zijn talrijke openbare toespraken.

Nadat hij president van Frankrijk was geworden, weigerde Macron het jaarlijkse traditionele interview op de dag van de nationale feestdag, juli 14. Zoals Le Monde van Macrons entourage te horen kreeg, “zijn de gedachten van de president te ingewikkeld om kat en muis te spelen met journalisten.” Daarop reageerden de Franse media met een berichtje in de linkse Marianne onder de kop: “Nous Pas Comprendre Le Président Macron” (“Wij begrijpen president Macron niet”).

Ook de volgende uitspraak van Emmanuel Macron op de top van de Bill and Melinda Gates Foundation bleef niet onopgemerkt: “Ik zeg altijd: ‘Presenteer mij de vrouw die heeft besloten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: