Help! De kerktoren geeft straling (2009). Er is niets veranderd!

help!-de-kerktoren-geeft-straling-(2009).-er-is-niets-veranderd!

08-10-21 08:34:00,

 Ter hoogte van de kerkklok zat in 2003: GSM masten, 900 megahertz (MHz) en op het torentje een UMTS- 2100 MHz mast. In 2021 zit er GSM 900 MHz en LTE 806 MHz.

We (vader, moeder, twee kinderen genaamd Dirk en Thomas) verhuizen in 2003, dicht onder de kerktoren in een kerkdorp van dezelfde gemeente waar we 20 jaar gewoond hebben. Dirk (de oudste) begint aan het laatste jaar van het VWO. Al vrij snel geeft hij aan dat hij niet in slaap kan komen en dat hij wel tot 02.00 uur wakker ligt. Dit heeft tot gevolg dat hij er ‘s morgens niet uit kan komen. Het blijkt op school ook niet zo goed te gaan. Hij kan zich niet concentreren en zijn cijfers kelderen. Hij komt vaak thuis als een zombie, compleet uitgeput, met holle nietszeggende ogen. Vertelt dan dat hij uit het gebouw gevlucht is. Dat hij lang heeft rondfietst voordat hij thuiskomt. Verdori, hij moet ook nog over een onbewaakte spoorlijn fietsen!  Op een middag vertelt Dirk dat hij de trap niet meer afkan. Een andere keer vertelt hij dat hij de pen niet meer kan vasthouden. Ik negeer zijn uitdrukkelijk verzoek om de school niet te bellen. Met als reden dat ik van dit kind houd en dat ik het uit liefde doe.  Uit; Help! De kerktoren geeft straling.

Mijn moedergevoel zegt me dat er iets niet goed is, maar wat? Ik weet zeker dat hij niet een kind is dat er de kantjes van afloopt, maar weten anderen dat ook (de leerkrachten)? We vinden dat een goede nachtrust van groot belang is en gaan op internet zoeken (toen was alles nog gedraad).

Melatonine
We vinden iets wat wel geschikt lijkt: “Melatonine is een hormoon dat invloed heeft op het slaap-waakritme. De productie van melatonine wordt geremd als er licht is van de zon, van kunstlicht, van de televisie of van de gedrade computer ( een mobiel hadden we niet). Als het natuurlijke licht afneemt dan komt de productie van melatonine op gang in de pijnappelklier want voor het lichaam is dit het teken dat het moet gaan rusten (slapen).

Kunstmatige ElektroMagnetischeVelden (EMV)
De hormoonproductie van melatonine wordt echter door de kunstmatig (met mensen handen gemaakt) elektromagnetische velden (EMV) verstoord en verminderd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: