Het lokaliseren van herstelbetalingen in een tijdperk van geïntensiveerde repressie

het-lokaliseren-van-herstelbetalingen-in-een-tijdperk-van-geintensiveerde-repressie

08-10-21 05: 42: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een artikel in de zondagseditie van de New York Times van september 26 wijdde een hele pagina, met uitzondering van een advertentie voor luxe meubelen, aan een onderzoek van verschillende pogingen in de Verenigde Staten om maatregelen te initiëren die gericht zijn op het aanpakken van historische discriminatie en institutioneel racisme.

Reparations, the demand for material and monetary compensation for the exploitation and national oppression of African Americans from the periods of colonial and antebellum enslavement right through the enactment of legalized segregation (Jim Crow) to the contemporary unequal social status and police misconduct, has gained considerable attention over the last five decades.

De New York Times begint zijn verslag met een focus op Detroit, waar tijdens de jaren na de Tweede Wereldoorlog,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: