Iedereen die een oorlog over Taiwan steunt, is een idiote idioot

iedereen-die-een-oorlog-over-taiwan-steunt,-is-een-idiote-idioot

08-10-21 07: 07: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Taiwan is de laatste tijd veel in het nieuws, en dat brengt de gekte in de mensen naar boven.

De massamedia hebben valselijk bericht dat China de “luchtverdedigingszone” van Taiwan is binnengedrongen, wat opgerekt wordt tot de nog belachelijker bewering dat China “oorlogsvliegtuigen over Taiwan heeft laten vliegen”. In werkelijkheid betraden Chinese vliegtuigen gewoon een willekeurig aangewezen gebied honderden kilometers van de kust van Taiwan, dat het zijn “Air Defence Identification Zone” noemt, die geen wettelijk erkend bestaan heeft en een aanzienlijk deel van het vasteland van China omvat. Dit is waarschijnlijk een reactie op de manier waarop de VS en haar bondgenoten voortdurend oorlogsschepen naar de betwiste wateren varen om Beijing te bedreigen.

Zoals Moon of Alabama meldt, hebben Amerikaanse oorlogsstokers deze oncontroverse nog verder aangewakkerd door de pers te voeden met een verhaal over de reeds publieke informatie dat er Amerikaanse troepen in Taiwan zijn die het leger daar trainen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: