“Jessica stierf als direct gevolg van een experimenteel vaccin” – rouwende oom spreekt zich uit op Jessica Wilson’s begrafenis, nadat ze werd gedood door een vaccin dat ze nooit wilde

“jessica-stierf-als-direct-gevolg-van-een-experimenteel-vaccin”-–-rouwende-oom-spreekt-zich-uit-op-jessica-wilson’s-begrafenis,-nadat-ze-werd-gedood-door-een-vaccin-dat-ze-nooit-wilde

08-10-21 12:38:00,

Jessica Berg Wilson, een jonge moeder en “uitzonderlijk gezonde en levendige 37-jarige zonder onderliggende gezondheidsproblemen,” overleed aan COVID vaccin-geïnduceerde Thrombotic Thrombocytopenia (bloedklonters), bericht Thegatewaypundit.com.

Dit gebeurde nadat ze het COVID-vaccin had genomen dat ze niet wilde.

Jessica’s familie beschreef haar strijd met de machtsbeluste autoriteiten: ”

“Ze was fel gekant tegen het vaccin, omdat ze wist dat ze gezond en jong was en dus geen risico liep op ernstige ziekten. In haar ogen vormden de bekende en onbekende risico’s van het onbewezen vaccin een grotere bedreiging.

Maar langzaam, dag na dag, werd haar vrijheid om te kiezen ontnomen. Haar passie om actief betrokken te zijn bij de opvoeding van haar kinderen – wat ook inhield dat ze een hulp-moeder was – werd opnieuw geblokkeerd door een overheidsmandaat.

Uiteindelijk hebben degenen die deuren sloten en moeders van hun kinderen scheidden, gezegevierd. Het kostte Jessica haar leven.”

Big Tech markeerde Jessica’s gepubliceerde overlijdensbericht als “misleidende” informatie. Het regime zal niet toestaan dat iemand zich uitspreekt tegen de officiële doctrine, zelfs niet als het een overlijdensbericht is.

Op donderdag plaatste Infowars beelden van Jessica Wilson’s begrafenis. Jessica’s oom gaf de schuld van haar dood aan het experimentele COVID vaccin.

“Overweeg deze feiten: Jessica stierf als direct gevolg van een experimenteel vaccin, een vaccin waar ze fel op tegen was,” zei haar oom vanaf een podium.

“Jessica voelde zich gedwongen. Ze voelde zich beroofd van haar vermogen om te kiezen, haar vermogen om ‘Nee’ te zeggen, om ‘Nee’ te zeggen tegen een medische procedure die ze niet wilde, werd haar ontnomen.”

Dinsdag erkende het Ministerie van Volksgezondheid van de staat Washington de dood van Wilson in een nieuwsbericht waarin werd toegegeven dat ze was overleden “aan een bloedstolsel na het ontvangen van het J&J vaccin.”

Lees de rest hier.

Jessica zal worden herinnerd.

Op een gegeven moment moeten deze criminelen verantwoordelijk worden gehouden.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid zwendel is aan het ontrafelen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: