Klokkenluider Miles Guo detailleert hoe gevaarlijk de COVID-19 vaccins zijn – “Schadelijke bijwerkingen van covid-vaccins zullen mensen binnen twee of drie jaar de dood injagen”

klokkenluider-miles-guo-detailleert-hoe-gevaarlijk-de-covid-19-vaccins-zijn-–-“schadelijke bijwerkingen-van-covid-vaccins-zullen-mensen-binnen-twee-of-drie-jaar-de-dood-injagen”

08-10-21 02:47:00,

Klokkenluider Guo Wengui, ook bekend als Miles Guo, waarschuwt het publiek dat de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins gevaarlijk zijn en mensen kunnen doden, bericht Mary Villareal.

Guo bespreekt in zijn laatste publicatie een aantal belangrijke punten over het virus. Volgens Guo blijven kopieën van spike-eiwitten die in het lichaam worden geïnjecteerd voor altijd bestaan. COVID-19 en vaccins hebben wereldwijd meer dan 6 miljoen sterfgevallen veroorzaakt, waarvan 2 miljoen door het virus en nog eens 4 miljoen door vaccins.

Hij dringt ook aan op het gebruik van verschillende geneesmiddelen, zoals artemisinine, ivermectine, dexamethason, oxytetracycline, hydroxychloroquine en zink, die volgens hem noodzakelijke medicatie zijn om het COVID-19 virus te bestrijden. Guo merkt op dat artemisinine effectief is voor mensen die één injectie met het vaccin hebben gehad, maar niet voor volledig gevaccineerden.

Vaccins een vorm van aanslag op de wereldbevolking

Guo houdt vol dat het virus de vooruitgeschoven kracht is, terwijl de vaccins de belangrijkste kracht zijn in de aanval op de wereldbevolking. Nu wereldwijd vaccins worden gelanceerd, zullen de sterfgevallen spoedig volgen.

Reeds in februari 2021 verklaarde Guo dat het virus is ontworpen om zich te richten op specifieke rassen, en degenen die het meest zullen lijden zijn blanken, omdat de Chinese Communistische Partij (CCP) zich richt op degenen die zij niet mag. Wanneer de COVID infectie weer uitbreekt, zullen degenen die gevaccineerd zijn enorm worden getroffen, omdat de COVID vaccins naar verwachting zullen veranderen in biowapens voor genocide.

Guo verklaart dat een van de belangrijkste gegevens over het SARS-CoV-2-virus is dat het niet alleen om de Zhoushan-vleermuizen gaat – het kernelement van het virus is dat er ook een stukje van een gen dat het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) veroorzaakt is ingebracht.

De aanwezigheid van het AIDS-gen kan leiden tot de ontwikkeling van kanker. Bovendien kunnen de spike-eiwitten het effect van het AIDS-gen versterken, wat kan leiden tot uitputting en schade aan hart en organen. Het virus kan ook een soort hartenzymen produceren die het lichaamssysteem kunnen uitputten.

Alle symptomen van COVID, waaronder verhoogde cardiale enzymen, myocarditis en pericarditis kunnen tot de dood leiden. Iemand die gevaccineerd is, is te vergelijken met iemand die de deur heeft opengezet en 10 tot 20 keer meer mensen in huis heeft toegelaten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: