Nobelprijs voor de vrede gaat naar journalisten Maria Ressa en Dmitry Muratov, teken van steun voor vrije pers

nobelprijs-voor-de-vrede-gaat-naar-journalisten-maria-ressa-en-dmitry-muratov,-teken-van-steun-voor-vrije-pers

08-10-21 08: 20: 00,

Met de aankondiging dat journalisten Maria Ressa en Dmitri A. Muratov de Nobelprijs voor de Vrede krijgen voor hun voortdurende werk tegenover degenen die een einde willen maken aan de vrijheid van meningsuiting, zei het Nobelcomité dat vrije pers “een voorwaarde is voor democratie en duurzame vrede.”

The Defender heeft te maken met censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

“Propaganda ten gunste van actie gedicteerd door de impulsen die onder het eigenbelang liggen biedt vals, verminkt of onvolledig bewijs, vermijdt logische argumenten en probeert zijn slachtoffers te beïnvloeden door de loutere herhaling van steekwoorden, door de woedende aanklacht van buitenlandse of binnenlandse zondebokken, en door het sluw associëren van de laagste passies met de hoogste idealen…” – Aldous Huxley

Journalisten Maria Ressa van de Filippijnen en Dmitri A.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: