Onderzoek naar de methoden en middelen voor de verspreiding van COVID-propaganda

onderzoek-naar-de-methoden-en-middelen-voor-de-verspreiding-van-covid-propaganda

08-10-21 02: 16: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het is nuttig om de vele facetten en de allesomvattende aard van de Amerikaanse/Westerse propaganda systemen te identificeren en te onderzoeken in onze pogingen om beter te begrijpen waarom zo veel mensen grote moeite hebben om waarheid van fictie te onderscheiden met betrekking tot de “covid pandemie” verhalen. Het volgende overzicht en commentaar zijn een poging om de alomtegenwoordige aard van de Westerse covidenpropaganda duidelijker in kaart te brengen, om zo de invloed ervan op de publieke opinie beter te begrijpen.

Eén methode van propagandaverspreiding tijdens de promotie van de covidenverhalen was het drukken in grote medische tijdschriften van valse covidengerelateerde desinformatie die zich voordeed als “wetenschap” Vroeg in de propaganda-operatie moesten zowel The Lancet als de New England Journal of Medicine frauduleuze artikelen intrekken waarin de werkzaamheid werd ontkend en het gevaar van het gebruik van hydroxychloroquine bij de behandeling van covidepatiënten valselijk werd opgeblazen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: