Pandemie van de ongevaccineerden?

pandemie-van-de-ongevaccineerden?

08-10-21 12: 00: 00,

In welke mate wordt het gezondheidssysteem belast door kritieke coronakuren en in welke mate verlicht vaccinatie de last? Een multipolair onderzoek toont aan: Na bijna twee jaar crisis verzamelen het Robert Koch Instituut en de Duitse regering nog steeds onvoldoende gegevens om deze fundamentele vragen nauwkeurig en betrouwbaar te beantwoorden.

KARSTEN MAANDAG, 8 oktober 2021, 0 reacties

Tot en met het wekelijkse Corona-situatieverslag van 23. September door het Robert Koch Instituut (RKI), werd het aantal waarschijnlijke vaccinatiedoorbraken op intensive care-afdelingen telkens vergeleken met het aantal van alle COVID-gevallen 19 op intensive care-afdelingen. Op basis van deze gegevens had minister van Volksgezondheid Jens Spahn op een persconferentie op 8 september verklaard dat er in Duitsland sprake was van een “pandemie van de ongevaccineerden”, aangezien het percentage ongevaccineerde COVID-gevallen 19 op intensivecareafdelingen 90 tot 95 procent bedroeg.

Intussen heeft het RKI blijkbaar ingezien dat het niet mogelijk is zinvolle gegevens te verkrijgen door appels met peren te vergelijken. De kritiek van sommige media van de oppositie kan hier ook aan hebben bijgedragen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: