Pfizer-managers verboden werknemers te praten over menselijke foetuscellen

07-10-21 10: 25: 00,

Pfizer executives verboden werknemers te praten over menselijke foetus cellen

Geplaatst op 8 oktober 2021 door RL.

Melissa Strickler is een Manufacturing Quality Auditor bij Pfizer. Zij beschuldigt haar werkgever van het achterhouden van belangrijke informatie over mRNA-genpreparaten. Strickler wendde zich daarom tot Project Veritas public. Zij voorzag het klokkenluidersplatform van interne e-mails waaruit bleek dat Pfizer informatie wilde achterhouden over het gebruik van foetaal weefsel bij de ontwikkeling van de Covid-injectie. Philip Dormitzer, Chief Scientific Officer van Pfizer, heeft dit in e-mails toegegeven.

Dormitzer zou er bij medewerkers op hebben aangedrongen deze informatie niet te delen. “Menselijke embryonale nier,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: