Rubicon: De Eeuwige Oorlog

08-10-21 04: 58: 00, Aantal Covid-doden wereldwijd opvallend gestegen sinds start vaccinatiecampagne

Dit is de conclusie van kwantitatief data analist Joel Smalley, gebaseerd op cijfers van Johns Hopkins University. Van LifeSiteNews Na het begin van de vaccinatiecampagne is er in veel landen een dramatische toename geweest van het aantal sterfgevallen onder coviden. Dat is de conclusie van kwantitatief data-analist Joel Smalley, aan de hand van cijfers van het Johns Hopkins University (JHU) Coronavirus Resource Center. Smalley is (…)

” Lees meer

Ex-Vaticaan bankier: Covid-19-“pandemie” dient om bevolkingsgroei te verminderen

Dit volgens Ettore Gotti Tedeschi, die aan het hoofd stond van de Vaticaanse Bank van 2009 tot 2012. De Covid 19 “pandemie” is niets anders dan een Trojaans paard.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: