Taliban mode en waarom het belangrijk is, door Ted Rall

taliban-mode-en-waarom-het-belangrijk-is,-door-ted-rall

08-10-21 04: 00: 00,

De Britse tabloid The Daily Mail ligt onder vuur voor het publiceren van een artikel met de kop: “Het is de trendy Taliban! Jonge strijders versieren hun traditionele kleding met zonnebrillen, stijlvolle sportschoenen en baseballpetjes van eigen merk â terwijl ze de westerse kledij hardhandig aanpakken.” Hoewel het stuk nota nam van de brutale kleding van de nieuwe en voormalige heersers van Afghanistan, noemden wakkere journalisten van The Independent, The Guardian en Politico het idee om te praten over de kledingkeuze van ’s werelds meest beruchte opstandelingenleger “belachelijk”, een “puff piece” en “een Godawful take.(“Noem me ouderwets, maar wat opvalt op de foto’s is niet hun kledingkeuze, maar dat ze enorme geweren dragen,’ aldus Politico. Ze kijken niet goed genoeg. Als grote geweren de Taliban definiëren, zou ik me meer zorgen maken als ik zwaar bewapende soldaten zie op Penn Station.

Mode is belangrijker dan je denkt en minder dan de mode-industrie weet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: