The Trueman Show #45 Jesse van der Velde

the-trueman-show-#45-jesse-van-der-velde

08-10-21 08:32:00,

Voor deze 45ste aflevering afgereisd naar Landsmeer. …
Hier is namelijk op een boerderij het bijzondere kantoorpand van Jesse van der Velde gevestigd.

Jesse is medicijnman en ondernemer. Zo heeft hij verschillende bedrijven opgericht die zich bezighouden met gezondheid waaronder superfoodies.nl.

Al een tijdje verdiep ik me steeds meer in gezondheid, maar ook in bijvoorbeeld plantmedicijnen. Iets waarvan ik zie dat het heel veel mensen helpt met de weg naar binnen te zoeken. Iets waarvan ik denk dat het een sleutel is tot de weg naar een betere wereld, voor jezelf maar ook collectief. Vandaar dat ik ook erg uitkeek naar het gesprek met Jesse.

We bespraken verschillende onderwerpen. Uiteraard hebben we gesproken over fysieke gezondheid en dan met name het voedingsaspect. Wat kun je nou doen om gezonder te eten volgens Jesse? Ook spraken we uiteraard over mentale gezondheid. Wat is de rol van spiritualiteit in ons leven? Hoe kunnen plantmedicijnen jou helpen? En we bespraken de weg uit de situatie waarin we ons verkeren. Volgens Jesse moeten we beginnen met het loslaten van het oude. Het loslaten van wie jij denkt te zijn, loslaten van de kennis die je hebt opgebouwd en starten met bouwen aan het oude.

Deze aflevering heeft een week op zich laten wachten. Voor het eerst in mijn 8 maanden podcasten dat er op donderdagavond geen nieuwe aflevering online is gekomen. Dit komt omdat al mijn tijd is uitgegaan naar de Waku Waku zaak. Iets wat gedurende de podcast nog veel in mijn hoofd speelde. En iets wat mij ook achteraf mega inzichtelijk is geworden door oa mijn gesprek met Jesse is dat vechten tegen het oude zo weinig zin heeft en het echt tijd is om te bouwen aan het nieuwe. Zo dankbaar dat ik dit soort gesprekken kan doen en ze me eigenlijk altijd wel tot een inzicht brengen.

Bij uitzondering de podcast ditmaal op vrijdagochtend door technische problemen. Beter laat dan nooit!

Selecteer bedrag

Ondersteund door

Wij zijn druk bezig met optimaliseren!

Lieve vrienden,

We zijn druk bezig met het overzetten van de gehele website naar een nieuwe server. De vorige kon het vele verkeer niet meer aan. Dit kan zorgen voor wat ongemakken bij het bekijken van sommige podcasts.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: