UCLA-arts ‘bereid alles te verliezen’ begeleid van werk voor weigeren COVID-vaccin + Meer

ucla-arts-‘bereid-alles-te-verliezen’-begeleid-van-werk-voor-weigeren-covid-vaccin-+-meer

08-10-21 07: 14: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

UCLA Dokter ‘Bereid om alles te verliezen’ begeleid van werk voor weigeren COVID Vaccin

Charlotte Observer meldde:

Een anesthesist bij UCLA Health in Californië die er niet voor terugdeinsde zijn vermoedens over COVID-19 vaccins te ventileren, werd deze week van zijn werkplek weggeleid omdat hij weigerde zich te laten vaccineren in weerwil van een overheids- en werkgeversmandaat, volgens plaatselijke berichten en een video die werd geplaatst op Twitter.

“Dit is wat er gebeurt als je opkomt voor vrijheid en als je op je werk verschijnt, bereid om te werken, ondanks het feit dat je niet gevaccineerd bent, en dit is de prijs die je soms moet betalen,” Rake is te horen zeggen in de video die dinsdag werd gepost door The Beverly Hills Courier staff writer Samuel Braslow.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: