“Wij studenten zijn helemaal geen risicogroep – waarom zouden wij ons laten vaccineren?”

08-10-21 03: 00: 00,

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 door StS.

Ook Zwitserse universiteiten eisen certificaten. Niemand weet echt waarom. Omdat noch de Covid-verordening 19 van de Bondsraad, noch de Epidemiewet EpG in een dergelijke eis in onderwijsinstellingen voorziet. De decanaten van de universiteiten oefenen deze discriminerende dwang op de studenten blijkbaar om hun eigen redenen uit. Zes studenten vertelden over hun ervaringen in een interview met Daniel Stricker. Zij hebben onlangs de groep “Certificaatvrij onderwijs” opgericht op Instagram, die al 2000 abonnees heeft.

Sarah studeert rechten aan de universiteit van Basel. Op de vraag hoe het gaat met het verplichte getuigschrift aan de universiteit, vertelt ze aan de redactie van Corona-Transition:

Tot eind oktober geldt nog het beschermingsconcept met verplichte maskers en afstandsregels.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: