Academie van Denkers

academie-van-denkers

09-10-21 10: 00: 00,

Vanaf nu kunnen afgestudeerden en studenten van de middelbare school zich inschrijven voor het wintersemester aan de Hannah Arendt Academie op hannah-arendt-akademie.org.

Iedereen die wil weten wat de wereld in de kern bijeenhoudt – en die een overzicht wil van veel verschillende vakgebieden; die zich wil verhouden tot het concrete leven en tegelijk de hoogste kwaliteit wil eisen en die zelf wil nadenken, ongeacht de uitkomst, en die de dingen tot op de bodem wil uitzoeken, is een potentiële kandidaat voor de Hannah Arendt Academie van Denkers.

Denken zonder leuningen – Hannah Arendt (1906 tot 1975).

Op 10. Oktober de online aanwezigheid van de Hannah Arendt Academie. Van 10. Tot 27. In oktober kunt u zich via de homepage hannah-arendt-akademie.org inschrijven voor het wintersemester 2021/2022.

Hier wordt een breed scala aan cursussen in de vorm van collegereeksen, lezingen en seminars aangeboden, in eerste instantie op de klassieke vakgebieden zoals geesteswetenschappen, media- en natuurwetenschappen, alsmede rechten en economie.

Samenwerken in plaats van concurreren, bewust zijn in plaats van stressvol punten afvinken zonder oog voor de werkelijke inhoud – samen kijken docenten en studenten met zowel wetenschappelijke als onconventionele methoden achter de schermen en gaan op ontdekkingsreis om te waarderen wat inherent is aan het leven: enthousiasme,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: